SUPERCHARGE JOUW ENERGIE

IN DE SNEL VERANDERENDE WERELD VAN VANDAAG IS HET BEHOUDEN VAN EEN GOEDE GEZONDHEID EN WELZIJN EEN GROTE UITDAGING. DEZE WORKSHOP HEEFT ALS DOEL PRAKTISCHE STRATEGIEEN EN INZICHTEN TE BIEDEN OM JOUW ENERGIENIVEAU EFFECTIEF TE BEINVLOEDEN. DOOR DE PRINCIPES VAN ENERGIEMANAGEMENT TE BEGRIJPEN, KUN JE JOUW PRODUCTIVITEIT VERBETEREN, STRESS VERMINDEREN EN EEN BETERE BALANS TUSSEN WERK EN PRIVE BEREIKEN.

IN DEZE WORKSHOP LEER JE WELKE ELEMENTEN BIJDRAGEN AAN JOUW ENERGIENIVEAU EN HOE JE DIE ELEMENTEN KAN BEïNVLOEDEN.

JIJ PAKT DE REGIE OVER HET MANAGEN VAN JOUW EIGEN ENERGIE. 

JE KRIJGT PRAKTISCHE TIPS & TRICKS DIE JE METEEN KAN TOEPASSEN.

DOOR MIDDEL VAN HET ERVAREN VAN EEN KRACHTIGE TECHNIEKEN ONTWIKKEL JE STRATEGIEEN VOOR JEZELF

IN DEZE WORKSHOP ENERGIEMANAGEMENT WORD JIJ JE BEWUST VAN ENERGIEGEVERS EN ENERGIENEMERS. JE LEERT HOE JIJ JE EIGEN BATTERIJ OPTIMAAL KAN LADEN.  

OOK TE BOEKEN ALS MASTERCLASS OF KEYNOTE

PRAKTISCHE INFO WORKSHOP

Datum in overleg

1 dagdeel

Op locatie of bij NM2H vlakbij Den Bosch

Optimaal tussen 5 en 15 deelnemers

SPRANKEL ALS EEN STER

  • Bewust keuzes maken vanuit innerlijke kracht
  • Impact vergroten 
  • Regie nemen
  • Jouw energie managen
  • Optimaal laden van je ‘batterij’!

HOE ZIET DEZE WORKSHOP ERUIT?

Alle 8 de energie elementen uit het energie octogram komen aanbod. Gedurende de workshop wordt duidelijk hoe je deze elementen voor je kan laten werken en welk element jouw aandacht behoeft. 

Gedurende de workshop krijg je hier een helder beeld van inclusief tips & tricks hoe je hier zelf de regie in kan nemen. Bereid je voor op een transformatie van binnenuit terwijl je deze elementen in harmonie brengt. 

Optimaliseer jouw energie, optimaliseer jouw vitaliteit en balanceer jouw levensstijl.

energiemanagement en vitaliteit in 8 elementen

Ontdek de kracht van een gebalanceerde levensstijl! Het draait om doelen stellen, focus, ademhaling, voeding, bewegen, slapen, natuur en koude exposure. 

Stap in een wereld waarin je het beste uit jezelf haalt en jouw potentieel volledig benut. Leer hoe je heldere doelen kunt stellen en focus kunt behouden, terwijl je geniet van de voordelen van bewuste ademhalingsoefeningen. Voed je lichaam met gezonde en voedzame voeding, en ontdek de positieve impact van regelmatig bewegen op zowel je fysieke als mentale welzijn. Geef jezelf de rust die je verdient door te investeren in een goede nachtrust, terwijl je de helende kracht van de natuur omarmt. En voor degenen die een stap verder willen gaan, bieden we koude exposure-technieken aan om je immuunsysteem te versterken en je mentale veerkracht te vergroten.