Tijd voor jou!

Een drukke baan, een druk sociaal leven, allerlei verlangens, gebrek aan energie, slecht slapen en ga zo maar door. Hoe krijg je het gedraaid, je hebt namelijk zo weinig tijd. Weinig of misschien zelfs geen tijd voor sporten of om te leren mediteren, iets van yoga te snappen, je te verdiepen in hoe ademhaling, voeding en een goede nachtrust je kan helpen naar meer energie. 

Je kan een boom omzagen met een botte zaag maar dat duurt steeds langer en kost steeds meer energie.  Je kan beter even stoppen om de zaag aan te scherpen om vervolgens met gemak deze boom en de volgende bomen om te zagen.

Tonboxa heeft op basis van jarenlange ervaring het R^5 (R tot de macht 5) model ontwikkeld. Het draait om 5xR; Rust, Ruimte, Reflectie, Respect en Richting. Als deze in balans zijn kan jouw Rijkdom ervaren. Rijkdom in de vorm van vreugde, geluk, energie, purpose en de dingen doen die je graag wilt doen!

Jij zet de eerste stap, jij hebt de regie en wij zijn de gids. Wij leren je technieken, wij laten je ervaren hoe je jou leven kan leven in Rijkdom.

 

SUPERCHARGE JEZELF!

Passie

Voeding

Sport

Braintraining

Purpose

Hoe werken wij samen met jou?

Wij stellen samen met jou een uniek en persoonlijk programma samen. Jij bent uniek, jouw omgeving, de manier waarop jij in het leven staat. Daarom werken we samen met jou en willen wij je beter leren kennen. Hierdoor wordt het programma dat we voor je maken uniek en effectief.

STAP 1   Je krijgt een vragenlijst waarmee jouw huidige situatie in beeld wordt gebracht.

STAP 2   We hebben een persoonlijk kennismakingsgesprek.

STAP 3   Een plan van aanpak wordt gemaakt aan de hand van stap 1 en stap 2.

STAP 4   Samen met jouw persoonlijke coach en de online tools ga je aan de slag.

Dit unieke traject is een investering in jezelf en verrijkt je leven. 

Wil je graag werken aan jezelf maar wil je liever kleine modules volgen die je zelf kiest, dat kan natuurlijk ook. Kijk dan naar ons online aanbod. 

En check ook eens www.2vonk.nl voor super mooie one-day retreats op prachtige locaties!

Ik blijf graag op de hoogte en schrijf me in voor de nieuwsbrief.