ONLINE PROGRAMMA'S

Speciaal voor jou heb ik een paar mooie online programma’s ontwikkelt. Programma’s die je kan volgen op het tijdstip dat het jou uitkomt. Doe het, laat je niet langer weerhouden! Goede persoonlijke begeleiding met achtergrond informatie, audio en video. Alles om jou te superchargen, om te laten zien wie JIJ bent! 

Tot snel!

Alexandra 

Ontdek de geheime kracht van jouw adem

supercharge energie

Als jij op een makkelijke manier meer rust en ruimte in je lichaam en in je leven wil dan is deze training voor jou! Deze intensieve online training bestaat uit 5 modules waarin je leert en vooral ervaart hoe krachtig jouw adem is. Het brengt je rust, het geeft je energie, het verrijkt je en het maakt je vrij.

Leren mediteren
.

Je bent nieuwsgierig wat meditatie is en wat dit voor jou kan betekenen. Je hoort er zoveel over maar weet niet goed hoe je moet beginnen? Ga dan aan de slag met deze online training. Je ontdekt hoe meditatie je leven verrijkt  en door de persoonlijke begeleiding met audio en video is het makkelijk vol te houden.

Magische slaap
Magisch leven

Kom jij moeilijk in slaap, lig je soms uren te malen, word je midden in de nacht wakker en kan je de slaap niet meer vatten. Je sleept je ‘s-morgens uit bed en voelt alle energie uit je stromen. Als dit herkenbaar is voor je dan is deze training voor jou! Want goed slapen is goud waard. Gun het jezelf.

Yoga voor jou!

 Wat is yoga, wat kan het voor je betekenen, welke vorm van yoga past het best bij jou? En op nog veel meer vragen krijg je antwoord in deze intensieve online training van 5 modules. Leren en ervaren is het fundament van deze training.

Het signature programma

Dit is het ultieme programma voor wie persoonlijke begeleiding zoekt in het ontdekken van yoga in de breedste zin van het woord. Een op maat gemaakt programma voor jou.  Yoga, ademhaling, meditatie….. ontdek jouw supercharged versie!

Yinyoga

Je hoort er veel mensen over praten en zou het zelf ook willen ervaren. Jij wilt ook de helende, meditatieve, energizing kwaliteiten van yin yoga ervaren. Maar hoe ga je dit weer in je drukke schema toevoegen? Gewoon op ieder moment dat het je past!