Privacyverklaring

Over ons

Tonboxa
Vlondertuinen 37
5247MX  ROSMALEN

KvK 65452771

Vragen of een verzoek indienen?
Mail naar Alexandra@Tonboxa.nl
of bel 06-53421582

Persoonsgegevens die wij verwerken

Tonboxa verwerkt persoonsgegevens van jou omdat je gebruikt maakt van onze diensten en/of omdat jij je hebt ingeschreven voor de nieuwsbrief.

Hieronder een overzicht van gegevens die wij verwerken, afhankelijk van de door jou aan ons verstrekte gegeven. Vanzelfsprekend hebben wij voor het verzenden van een nieuwsbrief minder informatie nodig dan voor het verzorgen van een compleet programma.

  • Voornaam en Achternaam
  • E-mailadres
  • IP-adres
  • Internetbrowser en apparaat type
  • Gegevens over jouw activiteit op de website van Tonboxa
  • Telefoonnummer
  • Adresgegevens

Hoe komen wij aan jouw persoonsgegevens?

Tonboxa verkrijgt de persoonsgegevens omdat jij die zelf aan ons hebt doorgegeven of via openbare bronnen zoals social media.

Waarom verwerken wij persoonsgegevens

Tonboxa verwerkt persoonsgegevens alleen wanneer dat volgens de AVG mag en voor de doeleinde zoals hieronder beschreven.

  • Omdat we graag contact met je onderhouden als jij je hebt ingeschreven voor een nieuwsbrief of een van onze programma’s gebruiken we de informatie die jij aan ons hebt verstrekt.

Welke systemen gebruiken wij

Om ons werk zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren en jou van de gevraagde diensten te kunnen voorzien gebruiken wij een aantal systemen. Zoals:

  • Siteground voor de hosting van de website
  • WordPress voor het maken van onze website
  • Active Campaign voor het versturen van onze nieuwsbrief en onze online programma’s
  • Paypro voor het verwerken van de betalingen die je aan ons doet

Wat zijn jouw rechten

Het zijn jouw gegevens en dus heb jij alle recht om te bepalen hoe jij hiermee wil omgaan. Wil je een recht uitoefenen neem dan bij voorkeur contact op per e-mail via alexandra@tonboxa.nl.

  • inzage, rectificatie en wissing; je hebt het recht om te weten welke persoonsgegevens wij van je verwerken en je mag vervolgens verzoeken deze te laten rectificeren of te wissen. Hiermee kan het wel zijn dat wij onze dienstverlening aan jou moeten opschorten
  • recht op bezwaar; je hebt het recht om bezwaar te maken tegen de verwerken van jouw persoonsgegevens. 
  • toestemming intrekken; hebben wij jouw gegevens ontvangen voor een bepaald doel dan mag jij deze toestemming te allen tijde intrekken. Het intrekken van de toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van de verwerking vóór de intrekking.
  • klachten; als er klachten zijn kan je die altijd eerst melden per e-mail via alexandra@tonboxa.nl. Verder heb je het recht je klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Cookies

Voor een zo goed mogelijke werking van de website van Tonboxa worden cookies gebruikt.

Een cookie is een klein bestandje dat door onze website wordt meegestuurd en door jouw browser wordt bewaard. De informatie die in de cookie is opgeslagen kan naar onze website gestuurd worden wanneer je de website bezoekt. Meer informatie over cookies kun je vinden op de website van ConsuWijzer.

We willen het graag zo makkelijk mogelijk maken voor je om onze content te delen via social media. We hebben daarom bij onze artikelen een aantal social media buttons geplaatst. Lees de privacyverklaringen van de social media-kanalen om te weten hoe zij omgaan met privacy. (Facebook, Twitter, LinkedIn, YouTube).

Ook hebben wij google analytics ingesteld omdat we graag willen weten hoe onze bezoekers de website gebruiken. Alle gegevens van de bezoekers worden direct geanonimiseerd.

We embedden ook onze eigen YouTube filmpjes in de webstie. YouTube (Google) plaatst dan ook cookies om te zien welke video’s jij hebt bekeken.

Wijzigingen

Op onze website vind je altijd de laatste versie van onze privacyverklaring.

Dit is versie 1.0, dd 15 oktober 2018