Wij zijn hands-on, down to earth en pragmatisch.  Het overbrengen van kennis, het voordoen en het laten ervaren dat zijn belangrijke elementen van ons gezamenlijke succes.

Wij zijn persoonlijkgepassioneerd en professioneel.

Door het ontwikkelen van het R^5 model zijn wij ervan overtuigd dat we een positieve bijdrage leveren aan een Rijk leven.

Wat is de filosofie van Tonboxa

In de filosofie van Tonboxa staat de medewerker centraal. De medewerker is degene die contact heeft met de klanten en de medewerker is degene die de processen uitvoert. Iedere dag opnieuw geeft hij zich volledig om jouw bedrijf of afdeling te laten draaien, te laten excelleren.

Een medewerker heeft energie nodig om op een authentieke manier contact te maken met de klant en met zijn collega’s. Daarom is het belangrijk dat:

  • er waardering is
  • er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling is
  • de richting van het bedrijf duidelijk is
  • er een clubgevoel heerst

De klant ervaart en voelt dat de medewerker echt contact maakt (ook als het alleen telefonisch of op papier is). Een klant doet hierdoor zelf graag zaken met jouw bedrijf en levert referals en positieve reclame. Dit leidt tot een positief, robuust resultaat.

Een resultaat dat verder reikt dan pure winst en dat uit zich in:

  •  het zijn van een aantrekkelijke werkgever
  • succesvollere transformatie en innovatie
  • groei versnelling
  • hogere waarde voor alle stakeholders.

Waar komt de naam Tonboxa vandaan?

Tonbo is het Japanse woord voor libel? De libel staat symbool voor verandering en licht en draagt de wijsheid van transformatie en flexibiliteit in zich.

Een libel doorloopt in haar leven zo’n negen tot zestien onvolledige gedaanteverwisselingen voordat ze het prachtige kleurrijke vliegende dier wordt. Een groot deel van haar leven leeft ze meestal kleurloos onder het wateroppervlak. Maar er komt een moment waarop ze eindelijk de gekleurde en mystieke verschijning wordt die ze altijd al was.

De libel nodigt je uit om licht en positief in het leven te staan en bij iedere verandering een betere versie van jezelf te worden. Zo leef je uiteindelijk je volle potentie. Ze daagt je uit om jouw vleugels uit te slaan en de wereld jouw kleuren te laten zien.

Ook ons leven doorloopt een aantal fasen voordat we de beste versie van onszelf zijn. Wij helpen bij de transformatie, de transitie en de acceptatie van het proces. Voel je supercharged!! Want net als de libel ben jij al perfect! 

O ja, en Xa van Tonboxa komt van Xan (zo wordt Alexandra door haar zus genoemd). Xa is toegevoegd aan Tonbo omdat wij geloven in persoonlijke verbinding, van hart tot hart.