Wij zijn hands-on, down to earth en pragmatisch.  Het overbrengen van kennis, het voordoen en het laten ervaren dat zijn belangrijke elementen van ons succes.

Wij zijn persoonlijkgepassioneerd en professioneel.

Het model met de 8 energie elementen is altijd een basis voor ons om te komen tot de beste energieke ervaring. 

energiemanagement en vitaliteit in 8 elementen

Wat is de missie van Tonboxa

De missie van Tonboxa is om ieder mens te laten ervaren hoe krachtig hij/zij is. Dat als jezelf bewust bent van de impact van een aantal belangrijke elementen in je leven je vol energie kan leven en langer kan leven. Gezond en energiek oud worden dat willen we toch allemaal. 

Hoe bereiken wij zoveel mogelijk mensen? Door workshops, masterclasses, een-op-een coaching, online trainingen, retreats en ijsbadexperiences. Dit doen we op maat voor particulieren en voor bedrijven. 

Want wij willen dat zoveel mogelijk mensen leren hoe ze hun eigen batterij op kunnen laden.

Waar komt de naam Tonboxa vandaan?

Tonbo is het Japanse woord voor libel? De libel staat symbool voor verandering en licht en draagt de wijsheid van transformatie en flexibiliteit in zich.

Een libel doorloopt in haar leven zo’n negen tot zestien onvolledige gedaanteverwisselingen voordat ze het prachtige kleurrijke vliegende dier wordt. Een groot deel van haar leven leeft ze meestal kleurloos onder het wateroppervlak. Maar er komt een moment waarop ze eindelijk de gekleurde en mystieke verschijning wordt die ze altijd al was.

De libel nodigt je uit om licht en positief in het leven te staan en bij iedere verandering een betere versie van jezelf te worden. Zo leef je uiteindelijk je volle potentie. Ze daagt je uit om jouw vleugels uit te slaan en de wereld jouw kleuren te laten zien. De kleur blauw en oranje gecombineerd staat voor het mannelijke en het vrouwelijke wat wij allemaal in ons dragen. De perfecte harmonie, yin en yang, donker en licht, warm en koud, zacht en hard, emotioneel en rationeel. Soms is dat wat uit balans maar weet dat er altijd een weg is om te komen tot balans. 

Ook ons leven doorloopt een aantal fasen voordat we de beste versie van onszelf zijn. Wij helpen bij de transformatie, de transitie en de acceptatie van het proces. Voel je supercharged!! Want net als de libel ben jij al perfect! 

O ja, en Xa van Tonboxa komt van Xan (zo wordt Alexandra door haar zus genoemd). Xa is toegevoegd aan Tonbo omdat wij geloven in persoonlijke verbinding, van hart tot hart.