Hallo! Ik ben Alexandra en oprichter van Tonboxa. Vanuit de diverse directie- en managementfuncties die ik met heel veel plezier heb vervult blijkt er 1 ding te zijn waar ik echt heel goed in ben. Energie laten stromen! Energie in mensen, in teams en in organisaties. En toevallig is dat ook waar ikzelf dan weer energie van krijg. 

 Met mijn bevlogenheid, energie en positiviteit heb ik vele mooie resultaten geboekt. Ik vind het dan ook heel gaaf om mijn talent te gebruiken voor op de eerste plaats het ‘superchargen’ van mensen zoals jij! En natuurlijk ook met heel veel liefde voor start-ups, scale-ups of afdelingen en organisatie die een verandering door willen maken. Zeker in deze tijd omdat een geheel omvattende aanpak noodzakelijk is om organisaties te optimaliseren.

Alleen maar oog voor het resultaat in euro’s en kpi’s past niet meer in deze tijd. Er is meer en er kan meer.

 

Continu versnellende veranderingen

Veel van mijn ervaring heb ik op gedaan in de financiële sector. Een sector die zwaar onder druk heeft gestaan en eerlijk is eerlijk nog steeds onder druk staat. De continu aanhoudende snelle veranderingen blijven doorgaan. Dit vraagt enorm veel veerkracht van medewerkers en management. Als er dan thuis of met je gezondheid dingen spelen is het cruciaal om tijd te nemen voor jezelf. Tijd om vervolgens sterker te worden.

Als leider of manager van een groep mensen zorg je dat je weet wat er speelt. Geef jezelf en de mensen om je heen de kracht en energie in plaats van ze uit te putten en emotioneel te verarmen. Zoek de balans!

Door een aantal aangrijpende gebeurtenissen en het maken van een paar fouten heb ik veel geleerd en heb ik andere keuzes gemaakt. Waaronder het oprichten van Tonboxa. 

Maak jezelf, je vrienden en je familie het allerbelangrijkste.  Dus zorg goed voor jezelf!! En als je een leider of manager bent zorg dan goed voor jezelf en voor de mensen waarmee jij werkt!  

Alexandra 🧡✨🙏🏼

“Alexandra is authentiek, eerlijk, betrokken, doelgericht en empatisch.”

“Apart from bringing her excellent skillset and knowledge, she also brings along a lot of positive energy and vibe in the work environment.”

“Ze heeft oprecht aandacht voor mensen”

“Ze gelooft niet in (afdelingen-) grenzen als het komt op het realiseren van de ultieme klantervaring”