Alexandra

Hallo! Ik ben Alexandra en oprichter van Tonboxa. Vanuit de diverse directie- en managementfuncties die ik met heel veel plezier heb vervult blijkt er 1 ding te zijn waar ik echt heel goed in ben: Energie laten stromen! Energie in mensen, in teams en in organisaties. En toevallig is dat ook waar ikzelf dan weer energie van krijg. 

Met mijn bevlogenheid, energie en positiviteit heb ik vele mooie resultaten geboekt. Ik vind het dan ook heel gaaf om mijn talent te gebruiken om mensen te leren hoe ze hun eigen energie kunnen ‘superchargen’ en managen!

Kennis, kunde en ervaring

Ik heb bewust energie en tijd geïnvesteerd in het verrijken van mijn kennis rondom energiemanagement. Gedreven vanuit een nieuwsgierigheid om mensen te laten excelleren. Vanuit de yogafilosofie heb ik kennisgemaakt met de kracht van de ademhaling, beweging en mindset. Vanuit ‘Traditional Chinese Medicine’ heb ik nog beter geleerd hoe je goed kan zorgen voor je eigen energiemanagement waarbij het element adem weer terugkomt aangevuld met een belangrijke element: voeding! Dit gecombineerd met mijn jarenlange ervaring in het bedrijfsleven, waar ik prachtige leiderschapstrajecten en andere trainingen heb mogen volgen, maakt dat ik een uitgebalanceerde manier heb ontwikkelt om de kennis te delen en te laten ervaren.

Oprichting Tonboxa

Door aantal aangrijpende gebeurtenissen, waaronder het ‘verliezen’ van 1 nier,, heb ik veel geleerd en heb ik andere keuzes gemaakt. Loslaten van het vertrouwde en kiezen voor mijn eigen energie hebben mij geleidt tot dit pad. Mijn eigen pad om andere mensen te kunnen en mogen helpen om energiek en bewust door het leven te gaan. Hierom ben ik Tonboxa gestart in 2016. Nog iedere dag mag ik opnieuw keuzes maken en nog iedere dag mag ik er zijn om mensen te helpen hun energie te vinden en te behouden.

Maak jezelf, je vrienden en je familie het allerbelangrijkste.  Dus zorg goed voor jezelf!! En als je een leider of manager bent zorg dan goed voor jezelf en voor de mensen waarmee jij mag werken!  

Alexandra 🧡✨🙏🏼

 

Wist je dat ik ook inspanningstesten afneem en daarbij een persoonlijk rapport voor je maak met een individueel trainingsschema?

Wist je dat ik ook afgestudeerd acupuncturist ben? Wil je er meer over weten en wat ik daarmee voor je zou kunnen betekenen? Klik dan hier.

Alexandra Energiek

“Alexandra is authentiek, eerlijk, betrokken, doelgericht en empatisch.”

“Apart from bringing her excellent skillset and knowledge, she also brings along a lot of positive energy and vibe.”

“Ze heeft oprecht aandacht voor mensen”

“Ze gelooft niet in (afdelingen-) grenzen als het komt op het realiseren van de ultieme klantervaring”