Tijd voor jou!

Je voelt dat er meer is, je weet alleen niet hoe je het gedraaid krijgt, je kan de vinger er niet op leggen. Je wilt veranderen, je wilt onderzoeken hoe je meer energie kan krijgen.  Je wilt onderzoeken hoe je aanpassingen kan maken in je werk en privé. Daar kan je wel wat hulp bij gebruiken, toch?! Ik help je graag in mijn coachingssessies. Wil je meer weten. Neem contact op!

Een drukke baan, een druk sociaal leven, allerlei verlangens, gebrek aan energie, slecht slapen en ga zo maar door. Hoe krijg je het gedraaid, je hebt namelijk zo weinig tijd. Weinig of misschien zelfs geen tijd voor sporten of om te leren mediteren, iets van yoga te snappen, je te verdiepen in hoe ademhaling, voeding en een goede nachtrust je kan helpen naar meer energie. 

Je kan een boom omzagen met een botte zaag maar dat duurt steeds langer en kost steeds meer energie.  Je kan beter even stoppen om de zaag aan te scherpen om vervolgens met gemak deze boom en de volgende bomen om te zagen.

Jij zet de eerste stap, jij hebt de regie en wij zijn de gids. Wij leren je technieken, wij laten je ervaren hoe je jou leven kan leven met veel energie!

Vaak wordt een dergelijk traject vergoed door je werkgever. Informeer eens bij HR of je leidinggevende. Voor jouw werkgever is het ook van belang dat jij goed in je vel zit.

SUPERCHARGE JEZELF!

Hoe werk ik samen met jou?

Wij stellen samen met jou een uniek en persoonlijk coachingsprogramma samen. Jij bent uniek, jouw omgeving, de manier waarop jij in het leven staat. Daarom werken we samen met jou en willen wij je beter leren kennen. Hierdoor wordt het programma dat we voor je maken uniek en effectief.

STAP 1   We hebben een persoonlijk kennismakingsgesprek. Je beslist hierna pas of je verder wilt.

STAP 2   Een plan van aanpak wordt gemaakt aan de hand van stap 1. Hierna beslis je of je verder wilt.

STAP 3   Start van jouw eigen unieke traject naar een energieker leven. Jij gaat leren hoe jij jouw batterij kan opladen.

Dit unieke traject is een investering in jezelf en verrijkt je leven. 

3 verschillende programma. Wat past bij jou?

Iedereen is uniek. De een heeft op dit moment behoefte aan een uitgebreid coachingsprogramma en voor een ander volstaat een korte interventie. Makkelijke keuze uit 3 basis programma’s. Zit er niet bij wat je zoekt? Neem even contact op met Alexandra.

Wil je graag werken aan jezelf maar wil je liever kleine modules volgen die je zelf kiest, dat kan natuurlijk ook. Kijk dan naar ons online aanbod. 

Boostcoaching

De boostcoaching is voor degene die op zoek is naar een korte interventie.  Met handige tips en trick weer snel de energie terug. Omdat het online is makkelijk in te passen in je werk.

Prijs exclusief btw

Basis coachingsprogramma

Het basis coachingsprogramma wordt het meest gekozen. Het is een programma waarbij we ongeveer 3 maanden samen op pad zijn naar het bewerkstelligen van een duurzame verandering in gedrag. Na een uitgebreide intake komt er een maatwerk persoonlijk programma uit. F2f afspraken en online afspraken wisselen elkaar af. Tussentijds werk je aan de opdrachten en ervaar je dat je echt resultaten bereikt. 

Prijs exclusief btw en reiskosten € 0,30 per kilometer

Top coachingsprogramma

Dit coachingsprogramma heeft alles om optimaal resultaat te bereiken. Het kent als basis het basis coachingsprogramma maar wordt aangevuld met een uitgebreide inspanningstest en rustmeting (waarbij inzicht wordt verkregen in jouw unieke adempatroon). Dit programma is het meest geschikt voor mensen met een (bijna) burn-out en mensen die specifieke sportieve doelen hebben. De inspanningstest kan ook les aangevraagd worden.

Prijs  exclusief btw en reiskosten € 0,30 per kilometer 

coaching
Voeding
Adem
retreats
Yoga

Ik blijf graag op de hoogte en schrijf me in voor de nieuwsbrief.

energiemanagement vitaliteit Tonboxa