Aanbod

Met veel energie verzorgen wij: workshops, masterclasses, keynotes en coaching

Dit doen wij vanuit kennis, kunde en ervaring op de volgende elementen:

  • Algemeen op basis van de 8 energie elementen. Leer met welke elementen we onze batterij weer kunnen opladen. Welke bewuste interventies je iedere dag kan doen om je energie op peil te houden. Ieder energie element is zo uniek en omvangrijk maar juist het leren herkennen/kennen van de samenhang maakt ze super interessant om in te zetten.
  • Adem en ademtherapie. Ademhalen doen we onbewust en vanzelf. Maar wist je dat wij zijn vergeten hoe we goed moeten ademen en dat veel nek- en schouderklachten worden veroorzaakt door de manier waarop we ademhalen? Wist je dat veel stressgerelateerde klachten verminderd worden of zelfs helemaal verdwijnen bij het goed gebruiken van je adem. Leer de geheimen kennen!
  • Focus en timemanagement. Ontdek hoe je door goed toe te passen van timemanagement je meer energie houdt en meer focus. 
  • Yoga. Start je heidag met een yogasessie of een vaste serie aan yogasessies voor je team. 
  • Ijsbadexperience. Wil jij met je team iets unieks ervaren. Wil jij leren hoe je snel naar de rust en de stilte in je lichaam kan keren dan is een Ijsbadexperience de ultieme ervaring. 

Neem contact op om te kijken hoe we jullie individuele bedrijfsspecifieke wensen kunnen invullen.

Verder faciliteert Alexandra ook teamdagen/teammiddagen op een authentieke en inspirerende manier. Dus kan je team wel een boost gebruiken. Neem dan contact op! 

energiemanagement en vitaliteit in 8 elementen

Ik blijf graag op de hoogte en schrijf me in voor de nieuwsbrief.

energiemanagement vitaliteit Tonboxa